torek, 6. maj 2008

Vpis v SkavtNet - za vse člane stega

Na podlagi sporazuma med SZSO in ZSKSS, imajo vsi člani naše organizacije pravico uporabljati storitev, ki jih slovenski spletni skavtski servis SkavtNet ponuja. Vabim vse, od volčičev do voditeljev, da se čim prej vpišete kot uporabniki servisa. Na voljo boste imeli nov e-mail naslov (ime.priimek@skavt.net), možnost iskanja tabornih prostorov po spletnem arhivu, možnost iskanja telefonskih številk in domačih naslovov vseh članov SZSO, ZSKSS in ZBOKSS, možnost pošiljanja skavtskih razglednic in še več drugih zabavnih storitev.
Prijavite se tako, da greste na spletno stran SkavtNet-a http://www.skavt.net/ in kliknete na glas Nov uporabnik. Pravilno vnesite podatke v formularju, ki se bo vam prikazal in na koncu kliknite glas Dodaj uporabnika!. Da bo lahko vaše uporabniško ime aktivno oz. da lahko uporabite storitve servisa, je potrebno počakati potrditev administratorja (trenutno podnapisani za naš steg), ki preveri vaše podatke. To je potrebno, da se ne vpišejo nezaželjene osebe oz. kdor ni pripadnik naše organizacije.

Voditelji bodo avtomatsko vpisani na vseslovensko skavtsko mailing listo. Elektronsko pošto mailing liste boste prejemali na naslov ime.priimek@skavt.net. Za preusmeritev teh e-mailov na vaš običajni elektronski naslov (lycos, alice, gmail, yahoo, hotmail, itd) pa kliknite na glas Urejaj preusmeritev pošte.

Hvala za pozornost in napravite to čim prej!
Vas vse lepo pozdravljam! Bi.Pi.

Jamski medved

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online